Skip to content

Presskit & Stageplan

back

Actuele persfoto’s

Onderstaande foto’s zijn te gebruiken. Onder de foto de bronvermelding.

Bio / PR tekst

Acht muzikanten met een missie!
GO NUTZ! neemt het publiek mee op een trip door de muziek van Neerlands grootste rock ’n roll artiest ooit! Met ruim 2 uur aan muziek op de setlist brengt de band GO NUTZ! een muzikale ode aan Herman Brood.

De acht muzikanten van GO NUTZ! laten zich inspireren door de muziek van Herman Brood uit verschillende periodes van z’n lange carrière. Deze Twentse formatie verleent haar naam aan het gelijknamige album dat Brood tijdens zijn Amerikaanse avontuur maakte. Een aantal nummers van dat album staan bij de band op de setlist.De bekendsten “I love you like i love myself”, “Hotshot” en “I don’t need you” haalden ook de hitlijsten.

Maar er is natuurlijk veel meer moois te ontdekken in de muziek van Brood. Uit de jaren ’70 staan de iconische albums “Street”, “Sphritz” en “Cha Cha” garant voor een feest van herkenning. Bekende songs volgen elkaar in hoog tempo op. Via de jaren ’80en het eerder genoemde album “Go Nutz” kom je na een reis vol met rock ’n roll,ballads, funk en recht-toe-recht-aan rock uit bij de laatste albums van Brood. Al metal een trip down memory lane waarbij alle ingrediënten aanwezig zijn om het dak eraf te blazen!

Met een bezetting die recht doet aan het brede oeuvre komen alle hits voorbij, veelal in hun originele versie. Bekend geworden onder de naam “Huize Ria” heeft de band afgelopen jaren naam gemaakt in het circuit en onder de volgers van Brood muziek.

Promo Facebook

Promo Youtube

Audio

Setlist soundbites

Compilaties door de jaren heen

Kleine Kerkje Buurse
De Houtmaat
Engelstede

Logo’s

Logo transparant en witte achtergrond

Back to top