Vijf jaar GO NUTZ!

Vijf jaar een Herman Brood Tribute band, een mooie reden om met Marcel, zanger en initiator van de band terug te blikken.

Marcel:
Toen ik 5 jaar geleden met deze band begon had ik nooit gedacht dat we door het hele land heen zouden gaan optreden. Ook had ik nooit durven dromen dat we steeds overal waar we spelen zouden worden gevraagd terug te komen. Dat we 1300 volgers op Facebook zouden krijgen. Dat we op bekende podia zouden  spelen waar Brood zelf ook speelde. Dat we een band met zoveel muzikale kwaliteit zouden worden. Dat we het hele repertoire van Brood zonder uitzondering kunnen spelen.

Natuurlijk waren er ook mindere tijden zoals corona, bandleden die hun dierbaren verloren, noodgedwongen wisselingen in de band wegens persoonlijke omstandigheden. Maar ook mooie persoonlijke gebeurtenissen zoals bandleden die kids kregen. Lief en leed delen soms, het hoort er allemaal bij en das hartstikke mooi.

Mooie momenten ook met mensen die Herman Brood van zeer dichtbij hebben meegemaakt en ons heel goed vinden. In Groningen in het bijzonder, maar eigenlijk overal in het land maken we dat telkens weer van heel dichtbij mee.

Dat is echt ontzettend gaaf.

Heel gaaf is ook de drive het enthousiasme en muzikaliteit die we met elkaar neer hebben gezet. Want daar gaat het uiteindelijk om! En daar ben ik ongelooflijk trots op. Het maakt dat ik heel veel zin heb in de komende jaren!

Ik zou zeggen hou ons in de gaten!

Foto: Peter Vroon