Huize Ria heet nu GO NUTZ!

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar de kogel is door de kerk. De band Huize Ria heet vanaf nu GO NUTZ!  De titel van het album dat Herman Brood maakte tijdens zijn Amerikaanse avontuur. “We horen je nu denken waarom hebben jullie gekozen voor die nieuwe naam?”
In willekeurige volgorde:

  • We gaan internationaal (tenminste 1x) 😉
  • We zijn gek van/op/door de muziek van Herman Brood
  • Omdat de Ria’s geen onderdeel meer zijn van ons muzikale avontuur (nu Neféli en Ellen)
  • Omdat een Herman Brood Tribute band met deze naam zo gek nog niet is
  • Er een aantal pareltjes op het album staan
  • We een (te) gekke groep muzikanten zijn! 😁

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het belangrijkste voor ons is de te gekke trip die we samen met het publiek maken in de muzikale erfenis van Neerlands grootste Rock ’n Roll artiest ooit. Dat is voor ons de drive om deze heerlijke muziek op de planken te brengen. Soms vol energie, soms ingetogen maar altijd vol dynamiek en passie.

We zijn trots op ons verleden, en danken iedereen die dat mogelijk heeft gemaakt; muzikanten, technici, zaaleigenaren en organisatoren, onze (sociale) media contacten en niet in de laatste plaats onze volgers en publiek. Zij allen hebben meegeholpen Huize Ria te ontwikkelen tot een gave band die een bescheiden plekje in de “Brood gemeenschap” heeft  gekregen. Met GO NUTZ! gaan we vol overgave door en willen we met dezelfde passie de band door ontwikkelen. We hebben gave dromen en ideeën en de eerste te gekke plannen zijn we al aan het verwezenlijken! Wij zijn helemaal gek van de muziek van Brood, dus GO NUTZ! is op ons zeker van toepassing. Nu jij nog!