Herman Brood Tribute en The Kilkenny Cats  in Café de Wippert

Op vrijdag 16 februari gaat het dak eraf bij Café de Wippert in Kring van Dorth.  Twee bands die garant staan voor een flink portie rock geven dan acte de préséance. The Kilkenny Cats trappen de avond af, waarna GO NUTZ!  dè Herman Brood trip het stokje overneemt. Inmiddels zijn er ruim 160 kaarten verkocht!

De band The Kilkenny Cats uit Laren vindt zijn oorsprong in 1989.  Vrienden Arjan Langeler, Bert Nijenhuis, Dennis Fokkink en André Beuzel besloten dat het tijd werd om de verveling te lijf te gaan door hun voorliefde voor The Ramones en The Stooges ten toon te spreiden. Naast covers van genoemde acts, werden al spoedig de nodige eigen composities aan de setlist toegevoegd. De band heeft door de jaren heen vele podia gezien en naast demo’s ook een CD uitgebracht met eigen werk.
Live speelt de band een mix van covers en eigen werk.

De zeven muzikanten van GO NUTZ! laten zich inspireren door de muziek van Herman Brood uit verschillende periodes van z’n lange carrière. GO NUTZ! staat bekend om haar energieke uitstraling en de afwisselend dynamische maar soms ook ingetogen trip door de muziek van Herman Brood. Zanger Marcel Snellenburg heeft zijn roots ook in Laren liggen.

De band verleent haar naam aan het gelijknamige album dat Brood tijdens zijn Amerikaanse avontuur maakte. Maar er is natuurlijk veel meer moois te ontdekken in de muziek van Brood. Uit de jaren ’70 staan de iconische albums “Street”, “Sphritz” en “Cha Cha” garant voor een feest van herkenning. Bekende songs volgen elkaar in hoog tempo op.

Al met al een trip down memory lane waarbij alle ingrediënten aanwezig zijn om het dak er af te blazen!

Zaal open 20:30 uur
Showtime 21:00 uur

Tickets in voorverkoop € 10,-