Genoten van het optreden bij Trefhuus

(Foto Ronnie Duiverman)

Voor eerst sinds lange tijd stonden we 22 augustus weer op de planken, en het was weer een toffe avond. Dat je ondanks Corona een leuke muziekavond kunt organiseren bewezen de mensen van ’t Trefhuus. Met een groots opgezet terras, tafels op ruime afstand van elkaar en voldoende plek voor iedereen kon iedereen genieten van een avondje Brood. Natuurlijk is het jammer dat er niet gedanst kan worden, maar dat kon de pret nauwelijks drukken.
Muzikaal gezien was het weer als van ouds. Onze laatste optreden was in februari, en we waren er ook echt weer aan toe. Door het wegvallen van één v/d Ria’s hadden we gisterenavond met Sandra Greven een waardige vervangster. Zij stampte er in een week tijd met veel enthousiasme 40 Brood nummers in, hoe stoer is dat?! Sandra ontzettend bedankt!
Het leuke is dat mensen zich blijven verbazen over het brede oeuvre van Brood, en direct filmpjes gaan opzoeken. Kijk, daar doen we het voor! Herman leeft voort, en als we een daaraan een klein beetje kunnen bijdragen, dan doen we dat graag!
Overdinkel, Trefhuus, onmeunig bedankt voor een gave, gastvrije en Corona-prove avond!