fbpx

Met het publiek de ultieme trip door de muzikale erfenis van Neerlands grootste rock ’n roll artiest, Herman Brood maken.

Wie zijn we?

Wij zijn de band GO NUTZ!, muzikanten die zich laten inspireren door de muziek van Herman Brood. Gestart onder de naam Huize Ria, en begin 2022 verandert in de naam “GO NUTZ!”. De naam van het 5e album van Brood; het album dat tijdens zijn Amerikaanse avontuur is gemaakt. Een aantal nummers staan bij ons op de setlist. De bekendsten “I love you like i love myself”, “Hotshot” en “I don’t need you” haalden ook de hitlijsten. Wij zijn natuurlijk helemaal gek van Brood, dus GO NUTZ! is op ons zeker van toepassing. Nu jij nog! De band staat bekend om haar energieke uitstraling en de afwisselend dynamische maar soms ook ingetogen trip door de muzikale erfenis van Herman Brood.


Wat we willen?

Iedere zaal of event op z’n kop zetten. We maken van elk optreden een feestje! Wil je zien en horen hoe we dat doen? Kijk gerust rond op onze website, volg ons op de sociale media of nog beter, kom een keer kijken bij een optreden.

Wat we doen?

Natuurlijk spelen we de grote hits. Naast de Rock & Roll nummers schuwt de band ook nummers als “When i get home” en “My way” niet. Maar er is nog zoveel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook onze zangeressen laten van zich horen. En dat alles onder het motto: “Gonna have a party, gonna have a blast”.

Fotocredits: Patrick Huffenreuter, Iris Snellenburg, Peter Vroon, Eventfoto-Kleve

WordPress PopUp Plugin
Translate »