Van onze Herman Brood Tribute tijdens de Vijvervrijdagen op 30 juni zijn er bijzonder mooie foto’s gemaakt. Het was mooi weer, het is een mooie locatie en ach, we zijn ook een fotogeniek bandje 🙂 Maar bovenal waren er een aantal mensen die de kunst van mooie foto’s maken verstaan!! Geniet mee met deze 4 bijzonder mooie reportages!

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door Caspar Kouijzer. Zijn prachtige reportages zagen we voorbij komen en we hebben hem vervolgens gevraagd of we deze mochten gebruiken. Hij zei daar volmondig ja op, want hij vindt het leuk te fotograferen en “wie weet levert het weer nieuwe contacten op”. Kijk en geniet! Caspar bedankt!

Ook onderstaande zwart-wit serie is gemaakt door Caspar Kouijzer. Kijk en geniet! Caspar bedankt!

De volgende mooie foto’s zijn gemaakt door Patrick Huffenreuter, collega van achtergrondzangeres Linda. Patrick bedankt voor de mooie foto’s en dat we ze hier mogen tonen!

De foto’s hieronder zijn gemaakt door Michiel van Kalsbeek, collega van onze zanger Marcel. Hij stuurde ons een mooie serie die het kijken zeker waard is, want de energie spat er vanaf! Knap dat je zulke toffe foto’s kunt maken! Michiel bedankt!