Je zult maar aangekondigd worden als de beste Herman Brood tributeband van dit moment. Eigenaar Bert van Wieren van de Engelstede deed het afgelopen zaterdag 5 september voor een volle bak op zijn muziekpodium. Vol trots en met een klein brokje in onze kelen betraden we het podium voor deze tweede show dit jaar in Engelstede.

We speelden drie sets van ongeveer 3 kwartier met gevarieerde nummers uit het hele repertoire van Brood. Met de nieuwe podiumopstelling die veel dynamiek mogelijk maakte. Het werd een fantastisch optreden met een waanzinnig enthousiast publiek. Met als afsluiting een lang aanhoudende staande ovatie die ons dreef tot prachtig slot en toegift met All the girls are crazy en Saturday night.
Alles is prachtig in beeld gebracht door LMUTV die ons optreden gebruikten om te testen voor toekomstige live streams. We hopen jullie snel wat beelden te kunnen laten zien. Bert kondigde na afloop onder luid applaus aan dat we een nog derde keer moeten komen. Inmiddels is de derde show geboekt voor zaterdag 21 november 2020. Natuurlijk keren we graag terug op dit prachtige podium!