fbpx
Negen muzikanten die zich laten inspireren door de muziek van Herman Brood! Dat is in vervolg de zin die GO NUTZ! omschrijft. We hebben namelijk mooi nieuws! Er zijn namelijk nieuwe muzikanten onze band komen versterken. 🤩
Dit jaar hebben we afgetrapt met een memorabel optreden in het Kleine Kerkje Buurse. (Aftermovie is in aantocht!) Met als pianist DirkJan Thiescheffer, die ons spontaan voort kwam helpen toen we nog geen toetsenist hadden. (Waarvoor dank DJ!) 👍
Sinds enkele weken hebben we echter een nieuwe toetsenist én een nieuwe achtergrondzangeres in de band. En we stellen ze graag even aan je voor. Beter is natuurlijk om aanstaande zaterdag lekker te komen kijken en luisteren in Ma Kelly’s Muziekcafe in Frieschepalen!
Samen met Neféli en Ellen vormt Linda van Duffelen (zus van Ellen) de dynamische en niet te stuiten backingvocals van GO NUTZ! Linda is 51 jaar en moeder van 3 kids. Naast zingen is ze bezig als uitvaartverzorger en met coaching in de paardensport.
Linda: “Zingen is voor mij niet vreemd. Ik was voornamelijk bezig met koren en musicals zingen, dus meer op klassiek gebied. Maar heb ook altijd een zwak gehad voor de Rock and Roll, zo ook voor de muziek van Herman Brood en zijn eigenzinnige levensstijl.”
De vacante plek op toetsen is ingenomen door Eric Margaroli. Eric is 58 jaar en woont in Enschede samen met z’n vriendin. Eric houdt zich bezig met boekhouding, muzikale activiteiten en is heeft als hobby alles wat te maken heeft met muzikale techniek.
Eric: “Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt en nu weer terug mijn hobby. Ik maak al 52 jaar muziek waarvan 43 jaar op de bühne en 30 jaar als beroeps. Ik hou van gezelligheid en Rock ’ n Roll, en vind de muziek van Herman Brood ontzettend leuk om te spelen”.
We zijn uiteraard blij met hun komst, en wensen ze veel plezier en succes bij onze band.
Translate »