fbpx

Twee bands van Twentse bodem betreden vrijdag 25 maart het podium van het Kulturhus in Borne en de verwachting is dat het dak eraf gaat!

Krachtstrøm
Deze ervaren band, met een zanger uit Borne, staat garant voor onvervalste rock van de beste nummers van AC/DC. Deze vrienden speelden in 1976 al samen, daarna in verschillende bands, maar vonden elkaar 16 jaar geleden weer. Sindsdien hebben zij vele soorten muziek gespeeld, waaronder eigen nummers, maar stevige pop en rock is daarbij altijd de basis geweest.

Toen de toetsenist een ijzersterke stem voor AC/DC nummers bleek te hebben, besloten zij hun muzikale pijlen geheel en al op deze legendarische band te richten… En niet zonder succes!!!

Huize Ria
De muzikanten van de band Huize Ria die zich laten inspireren door de muziek van Brood zijn de komende maanden in alle hoeken van het land te vinden tijdens hun “You can’t beat me – tour”.

De band, vernoemd naar Ria’s men’s club waar Herman Brood een regelmatige gast was, neemt het publiek mee op een trip door zijn muzikale erfenis. Energiek, enthousiast, verrassend en een tikje eigenzinnig staan ze op het podium.

Natuurlijk speelt de band de grote hits. Saturday night, Rock ’n Roll Junkie, Never be clever en vele andere hits!  Maar er is zoveel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook de zangeressen laten van zich horen. En dat alles onder het motto: “Gonna have a party, gonna have a blast”.  Want elk optreden beschouwen ze als  een feestje waarin ze samen met het publiek de ultieme trip maken door de muziek van Neerlands grootste Rock’n Roll artiest.

Ben je in voor een avondje stevig rocken? Zorg dan dat je er op 25 maart bij bent, want men zal later zeggen “Borne shook all night long”!

Zaal open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30
Entree: € 10,00
Meer info en tickets zie www.kulturhusborne.nl

WordPress PopUp Plugin
Translate »